FOODY KITCHEN

FOODY KITCHEN Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foody Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 19:59 Snel bezorgd en we hebben lekker gegeten!
26 jun 2022 om 8:28 Lekker, zoals altijd.
24 jun 2022 om 21:36 Eten was niet de kwaliteit die we gewend waren. Sushi viel uit elkaar en was niet goed gekruid. Zelfde voor de gebakken udon. We hebben maar de helft opgegeten. Jammer, want normaal vinden we het hier heel lekker.
24 jun 2022 om 20:23 Eten was lekker, rijst alleen iets droog. Verder prima!
22 jun 2022 om 19:33 Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd!
22 jun 2022 om 15:29 Bezorger geloofde mijn collega niet en ging alsnog aanbellen waarop uiteindelijk die z2lfde collega de deur open moest doen. Het was redelijk simpel en komisch tegelijk
21 jun 2022 om 22:54 Eten was warm, dat is niet lekker bij sushi
21 jun 2022 om 19:01 Aangegeven dat ik geen taugé in mijn eten mocht vanwege een allergie, hele box zat vol taugé. Beetje jammer.
19 jun 2022 om 19:04 pokebowl was niet zoals ik gehoopt had
18 jun 2022 om 16:41 Ons favoriete sushi restaurant !! Heerlijke sushi om te bestellen maar zeker ook een fijn restaurant om uit eten te gaan.
15 jun 2022 om 19:36 Heel snel bezorgd, het eten heel lekker maar kan wel meer vlees bij bepalde gerechten.
11 jun 2022 om 23:56 Erg lekker. Heerlijk. Facebook: Kays Nebula Gold Strike Ryders.